Alınan bilgilere göre; Çanakkale'nin Çan ilçesinde ikamet eden ve 15 gün önce 'markete gidiyorum' diyerek evden ayrılan 22 yaşındaki Bipolar hastası Gamze U., bir daha eve dönmedi.

YÜZDE 40 ZİHİNSEL ENGELLİ

Her yerde aranan ve 12 yıldır psikolojik tedavi gören, yüzde 40 zihinsel engelli genç kız, Çanakkale'de benzin istasyonundan bir TIR'a binerek Kütahya'ya gitmek istedi. Yolculuk sırasında sıkılan genç kız, Kurşunlu Mahallesi yol ayrımında TIR'dan indi.

KURŞUNLU'YA YÜRÜDÜ

Yaya olarak Kurşunlu'ya giden genç kız, burada C.Y, isimli şahısla konuşmaya başladı. Kısa sohbetin ardından şahıs, genç kızı mahalle dışındaki barakaya götürerek, burada tecavüz etti.

BARAKADAN KAÇARAK KURTULDU

C.Y, daha sonra arkadaşlarına da haber verdi. Barakaya gelen 8 kişi daha para karşılığı genç kıza tecavüz etti. Daha sonra barakanın camından kaçarak kurtulan Gamze U., bir kamyonla önce Kütahya'ya oradan da bindiği tren ile Eskişehir'e gitti.

BAŞINDAN GEÇENLERİ TEK TEK ANLATTI

Eskişehir Tren garında polisin durumundan şüphelendiği genç kız, götürüldüğü İnegöl Kurşunlu Jandarma Karakolunda başından geçenleri tek tek anlattı.

ZANLILAR YAKALANDI

Bunun üzerine başlatılan soruşturmada kıza tecavüz eden ve para karşılığı genç kızı pazarladığı iddia edilen C.Y., ile birlikte, tecavüz olayına karışan E.G., T.G.,, U.C., E.C., M. K., A.Y., İ. A., ve S. B., Jandarma tarafından gözaltına alındı.

İFADE VERİRKEN FENALAŞTI

İnegöl Adliyesinde ifade veren mağdur Gamze U., ifadesi alınırken fenalaşarak hastanelik olurken; genç kız 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

UYUŞTURUCU DA VERMİŞLER

Genç kızın ifadesinde; evinden ayrılarak bindiği TIR ile Kurşunlu Mahallesine geldiğini, tanıştığı kişi ve arkadaşları tarafından götürüldüğü baraka içerisinde birçok kez tecavüze uğradığını, uyuşturucu ve alkol kullandırıldığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.