Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli
İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED), her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği geleneği bu yılda devam etti.

2 işadamının sponsorluğunda Orhan-2 İnegöl köftecisinde yapılan iftarda, 70 engelli ailesi bir araya geldi.

İZED Başkanı Halil Peynirci, “İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği olarak 10 yılda gerçekten İnegöl’de çok güzel işler yaptık. Ömründe hiç dışarıda yemek yemeyen engelli ailelerimiz, bu sayede beklide dışarıda yemek yeme fırsatı buluyor. Böyle gecelerde çok mutlu oluyorlar” dedi.

1 hafta önce İnegöl Belediyesi’nin tahsis ettiği 45 kişilik otobüs ile Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iftarına katıldıklarını hatırlatan Peynirci, “Bizlere bu imkanı sağlayan işadamlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz her yıl bu iftar etkinliğini yapıyoruz. 2 yıldır işadamlarımızın destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Bu yıl yaklaşık 200-250 kişi katıldı. Ayrıca iftar programına tüm aileyi davet ediyoruz. Şuanda burada 70 engelli çocuğumuz var” diye konuştu.

Yemeğe katılan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ise Bir engelli dostu olarak İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği’nin iftar programında bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.