Bosna Hersek'te bulunan engelli çocuklar, İnegöl Halk Eğitim Merkezi ile Bosna Hersek Tuzla Derneği işbirliğinde düzenlenen proje kapsamında İnegöl'e geldi.
MÜZELERİ İLGİYLE İNCELEDİLER
Bosna Hersek'ten gelen heyet gezinin ilk gününde İnegöl'ü gezdi. Şehir turu kapsamında İnegöl Kent Müzesi ile Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzelerini de gezen konuklar, müzelere hayran kaldı.
Kent Müzesi sorumluları nezaretinde yapılan müze ziyaretlerinde İnegöl'ün tarihini ve İnegöl Mobilyasının geçmişten günümüze gelişimini tanıma fırsatı bulan engelli öğrenciler, müzedeki stantları ilgiyle inceledi.
Bosna'dan gelen heyet müze ziyaretlerinin yanı sıra Yeniceköy Mahallesi'nde bulunan göleti de ziyaret etti. Aynı zamanda DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) merkezi olan alanda konuklar eğlenceli dakikalar yaşadı.
BURSA, İZNİK VE OYLAT'I GEZECEKLER
İnegöl'de okul çağı dışındaki engelli bireylere yönelik yapılan çalışmaları yerinde görerek kendi ülkelerinde de bu faaliyetlerin tanıtımını yapmaları amacıyla İnegöl'e gelen heyet, Cumartesi günü Bursa gezisi gerçekleştirdi. Pazar günü İznik gezisiyle komşu şehirlere yönelik etkinlikleri tamamlayarak olan heyet, Pazartesi günü de Oylat'ı gezecek. Oylat mağarası ve Oylat'ta yapılacak etkinlikler sonrası 4 günlük geziyi sonlandıracak.

‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı ‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı