"DÜNYANIZIN SINIRLARI, DİLİNİZİN SINIRLARI KADARDIR"

İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu

Belediye Başkanı Alper Taban'ın da katılımıyla açılışı yapılan English Inn Dil Okulu'nun Müdürü Yağmur Akman açılış konuşmasında şunları söyledi:

"Dünyanızın sınırları, dilinizin sınırları kadardır." diyerek çıktık yola. İnegöl'e artı değerler katmak, bizler ile yola çıkan tüm öğrenci ve kursiyerlerimizin dünya sınırlarını genişletmek ve birer dünya insanı yapmak için buradayız. Dil öğrenmenin lüks olmaktan çıktığı artık bir zaruriyet olduğu günümüzde en doğru ve en etkili öğrenme metotları ile, yeterliliği ve tecrübesi en üst seviyedeki öğretmenlerimiz ile artık İnegöl'ümüzün hizmetindeyiz.Tüm dünyada kabul görmüş global dil olan İngilizce maalesef günümüz eğitim şartlarında olması gereken noktada ve kalitede konumlandırılamamaktadır. Bu hususta değerlendirilebilecek ilk alternatif 'Yurt Dışı eğitim' olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak bu alternatif tek başına mevcut talebi karşılayamamaktadır. English Inn olarak misyonumuz, ülkemiz şartlarında mevcut olan bu eksikliği giderebilecek bir alternatif olabilmektir.

Ayrıca bir ticaret merkezi olan İnegöl'ümüzün ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına sektör bazlı eğitimlerimizle ve sadece İngilizce değil Arapça, Rusça Almanca gibi dillerde de hizmet verecek ve dil öğrenmenin aslında zor olmadığını ustalıkla yapıldığında herkesin dil öğrenebileceğini kanıtlayacağız.English Inn Dil okulu olarak vizyonumuz uluslar arası standartlarda yetkin çözüm ortakları ve eğitimcilerimiz ile dil eğitimi sektörüne yön veren, ulusal ve uluslar arası düzeyde önde gelen ve saygın bir eğitim kurumu olmaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile şov yapmadan eğitimimizi jelatinlemeden tamamen profesyonelce çalışarak ve İnegöl ün daha önce görmediği projeleri hayata geçirerek her zaman fark yaratacağımızı belirtiyor ve İnegöl eğitimine böyle güzel bir değer kattıkları için öncelikle kurucularıma ve bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmadığınız için siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Ayaklarınıza sağlık."

Müdür Akman'ın konuşmasından sonra, kürsüye gelen Belediye Başkanı Alper Taban da, dil bilmenin ve öğrenmenin önemi üzerine konuşmasını yaptıktan sonra kurum açılışını yapıp güzel temennilerde bulundu.