Kulüp Başkanı Münür Kanar yaptığı açıklamada;

"Bugüne kadar anlımızın akıyla geldik. Yaptığımız çalışmaların ne kadar doğru olduğunu, elde ettiğimiz sonuçlar ve bulunduğumuz yerle ispatlamış olduk. Diğer takımlar gibi bütçe harcamış olsaydık daha iyi yerlerde olabilirdik ama önemli olan az bütçelerle başarı elde etmek."

"Bu kapsamda ilçe halkının ve işadamlarımızın destekleri bizi ayakta tutuyor. Bize destek verdiğiniz için sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum. İnşallah bize verilen bu desteklerin karşılığını sezon sonu elde edeceğimiz başarılarla vereceğiz" dedi.

Kılınç ise şunları söyledi; "Sizlere başarılar diliyorum. Çok güzel bir takım kurdunuz ve çok güzel sonuçlar elde ettiniz. İnegölspor'da daha önce yöneticilik yaptığım için işleyişin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Maddi desteksiz bu işlerin yürümeyeceğini en iyi bilenlerden biriyim"

"Biz firma olarak her zaman İnegölspor'umuzun yanındayız. Bu kapsamda da desteğimizi sürdürüyoruz. İnşallah sezon sonunda hedeflenen yerlerde oluruz. Çünkü İnegöl bunu hak ediyor. Tekrar bizi ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den Milli Takımın Yarısı İnegöl’den