26 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında "Erbakan Haftası" kapsamında anlamlı etkinliklere imza attıklarını söyleyen İnegöl Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Salih Akmaz, şu açıklamayı yaptı:

"Erbakan Haftası" olarak MilliGörüş liderimiz 54. hükümetin Başbakanı Merhum Prof. Dr.Necmeddin ERBAKAN hocamızı sevgi saygı ve özlemle bir kez daha andık.

Biz şahidiz ki o ömrü boyunca Allah rızası için çalıştı.Biz şahidiz ki o ömrü boyunca tüm insanlığın selameti için mücadele etti. Rabbimiz hocamıza Rahmetiyle muamele buyursun İnşallah.

BU YOL ZOR VE ÇİLELİ

Bir hafta boyunca İnegöl'ümüzde fotoğraf sergisi, sokak röportajları, Fikir Duvarı ve pankartlama çalışmalarıyla Erbakan Hocamızın siyasi hayatındaki temel ilkeleri toplumla paylaşmak istedik.

Bu bağlamda tekrar belirtmek isteriz ki; Erbakan olmak da, Erbakan'ın yoluna baş koymak da elbette kolay değildir. Bu yol çilelidir,bu yol meşakkatlidir,bu yol dikenlidir.

Biz de onun yolunda ilerleyen Milli Görüş gençliği olarak her türlü zorluğa ve zorbalığa rağmen şartlara teslim olmak yerine şartları teslim almak hususunda ilk önce Rabbimize sonra hocamıza sözümüz vardır.

Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi

28 ŞUBAT ZULMÜ

Malumunuz Erbakan hocamız kendisini çok mağdur duruma düşüren 28 Şubat darbesi tarihinden bir gün öncesidir.28 Şubat, Erbakan hocamızın nezdinde tüm milli görüşçülerin kalbinde derin bir yaradır.

Ülkemize milletimize hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş bir camianın üzerine tankların yürütülmesi,askeri baskı kurulması yani kısaca en çok da kendi milletinden insanlar tarafından mağdur bırakılması Erbakan hocamızı ve milli görüşçüleri asıl üzen konu olmuştur.

Hocamız bu sıkıntılara rağmen ne askerimize ne milletimize hiçbir noktada sitemkar olmamıştır. Hatta aksine inceliğinden ve nezaketinden taviz vermeden, insanları sokaklara dökmeden, galeyana getirmeden o sıkıntılı süreci yönetmiştir.

HAK VE HALK İÇİN ÇALIŞTI

4 partisi kapatılmıştır ama o bu durumun karşısında "tarihin akışında zerrece değeri yoktur" diyerek herkesi itidalli olmaya davet etmiştir.Biz biliyoruz ki o ne yaptıysa milleti için ülkesi için ve en önemlisi de her zaman belirttiği gibi Allah'ın rızasını kazanmak için yaptı.

Erbakan hocamız gençliğe her zaman çok önem vermiştir.''Bir milletin asıl gücü tankı topu tüfeği değil imanlı ve inançlı gençliğidir.''sözüyle de bizlere bunu anlatmıştır.

Biz milli görüş gençliği olarak da bu milletin Erbakan hocamızı sadece anmasını değil anlamasını da istiyoruz niyaz ediyoruz ve bu doğrultuda gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.