Okçular Vakfının davetlisi olarak ödül programına; Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneğini temsilen dernek Başkanı Turgay Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri Ertuğrul Delibaş ve Tuncay Taşdemir katılım gösterdi.

Yoğun bir katılımın olduğu programda dernek yetkilileri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Okcular Vakfı mütevelli heyeti üyesi Bilal Erdoğan ile bir araya gelerek, çeşitli konularda istişare etme fırsatı buldu.

Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı

Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, "Kültür ve Eğitim alanında Türkiye'de ilk defa kurulan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği, Abdülhamid Han'ın vizyon kişiliği, devlet adamlığı ve farklı alanlarda ortaya koyduğu reformist hareketlerin genç neslimize aktarılması ve milli tarih şuurunu vatandaşlarımıza bitmek tükenmeyen bir enerji ile anlatmak için kurulmuştur. Abdülhamid Han'ın, milletimize, geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize bıkmadan, usanmadan anlatmak bizim en başta gelen önceliğimizdir. Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan İnegöllü öğrenciler için okçuluk eğitimi talebinde bulunduk. İnşallah ilerleyen dönemde bu eğitim programıyla alakalı güzel bir projeyi hayata geçireceğiz."

"Yoğun bir katılımın olduğu ödül programında Okçular Vakfı mütevelli heyeti üyesi Bilal Erdoğan ile görüşme fırsatımız oldu. Kendilerine derneğimizin kuruluş amacını, faaliyetlerini ve gelecekte planladığımız eğitim projelerini aktarma fırsatımız oldu. Sağ olsunlar bizleri heyecanla dinleyerek her zaman yanımızda olacaklarını belirttiler. Bizler de, kendilerini İnegöl'e davet ederek, Okçuluk ile alakalı bir etkinliği gerçekleştirmeyi çok arzuladığımızı ifade ettik." dedi.