AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı

Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği'nin üyelerine yönelik gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar, 10 Mayısta tüm cadde esnafının bir araya gelerek yaptığı toplantıda alınan dernekleşme kararı ve oluşan geçici yönetim olarak, o günden bugüne yapılan çalışmalar ve gelinen nokta hakkında sunum yaptı.

CADDE AVM OLACAK

Başkan Bayraktar ayrıca, şu anda devam eden konsept cadde AVM proje çalışması hakkında da bilgi verdi.

Başkan Bayraktar konuşmasında; "Cadde esnafımızın da desteğini alan konsept cadde AVM düşüncesi, tüm esnafımız tarafından beğeni ile karşılandı.

Eylül ayına kadar tasarım projesi oluşturma hedefinde olan dernek yönetimimiz ve Belediyemiz, özellikle mimarlarımızın özverili çalışmaları neticesinde bu kısa süre içinde projenin oluşması, tüm cadde esnafına, İnegöl'e ve sektöre değer katacaktır" dedi.

ESNAF DESTEK VERDİ

Sırasıyla söz alan dernek yönetim kurulu üyeleri de yaptıkları konuşmalarında cadde ve proje için duydukları heyecan ve temennilerini paylaşarak destek mesajları verdiler.

Daha sonra caddenin kurumsal logo, web, sosyal medya, tanıtım çalışmalarında, başından bugüne kadar yapılan çalışmalar ve gelecekte yapılması düşünülen çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

Dilek ve temenniler kısmında söz alan cadde esnafı, bugüne kadar yapılan çalışmalar için Başkan ve Yönetim kuruluna teşekkür ederek geleceğe dair destek mesajları verdiler.