Açılış öncesi İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Folklor ekibi sahne aldı. Programda aşık atışması da ilgiyle izlendi.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Açılış programında konuşan İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Toprak; "Yöremize ait lezzetlerin tanıtılacağı ürün tanıtım fuarımız açılışını yapıyoruz. Yöremizin lezzetlerinden kadayıf dolması ve cağ kebabı gibi lezzetlerimizi İnegöllü kardeşlerimize sunuyoruz. Çadır içinde farklı etkinliklerimiz devam edecek. Geçen senelerde de festival yapmıştık. Dernek olarak bu tür etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Dolu dolu etkinliklerimiz oluyor. 2017´ye yöremizin ürünlerini tanıtarak başlayıp, inşallah Mayıs ayında Anfi Tiyatro´da eğlence formatında yöremiz ile alakalı etkinliklerimiz ile devam edecek" dedi.

ERZURUM'UN YÖRESEL LEZZETLERİ

Belediye Başkan vekili Turgay Yel ise, "Ben'de Karslıyım. Erzurum-Kars'ın farkı yoktur. Aynı yörenin insanlarıyız. Fuarda Erzurum'un yöresel lezzetleri var. Cağ kebabımız gibi önemli yemeklerimiz var. Bu tatları tatmak için buradayız. Fuarımıza bütün İnegöllü vatandaşlarımızı davet ediyoruz." dedi.

15 STANT AÇILDI

Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var? Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var?

Nikah Dairesi önünde kurulan çadır içerisinde açılışı yapılan fuarda, Erzurum yöresine ait cağ kebabı, içli köfte, peynir ve tatlı çeşitlerinin satışı yapılıyor. 15 standın hizmet verdiği fuar 15 Şubat'a kadar açık kalacak.