1999'dan beri estetik cerrahi ve medikal uygulamalar alanında hizmet veren Estetik International Sağlık Grubu, İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir'den sonra 7'nci şubesini İnegöl'de açtı.

İNEGÖL AVM'DE AÇILDI

İnegöl AVM'de hizmet verecek merkezde, saç tedavileri, lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt tedavileri, ameliyatsız gençleşme uygulamaları gibi hizmetler ilçe halkına sunulacak.

1999 YILINDA BURSA'DA KURULDU

Yoğun katılımla yapılan açılışta konuşan Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, Estetik International Sağlık Grubu'nun 1999 yılında Bursa'da bir dünya markası olma hayaliyle kurulduğunu söyledi.

AKILLI KLİNİK

İnegöl şubesinin Estetik International Sağlık Grubun yeni projesi olan akıllı kliniğin en gelişmiş teknolojisini barındırdığını aktaran Cihantimur,

"Akıllı klinik projesi Estetik International Sağlık Grubun kendi geliştirdiği bir projedir. Böyle bir sistemi İnegöl'e kazandırmaktan gurur duyuyorum.

Estetik International Sağlık Grubu Türkiye'den çıkmış bir dünya markası haline getirmeye çalışıyorum."

HEDEF SAĞLIKTA MARKA

"En büyük hayalim Türkiye'nin sağlık alanında duyulmuş bir markasını oluşturmak ve kendi geliştirdiğimiz tekniklerle dünyaya bunu yaymak, dünyayı kendimize hayran bırakmak ve bizden bilgi talep etmelerini sağlamaktır.

Bu hedefte her gün büyük bir aşama kaydediyoruz. Bugün sağlık birimlerinde Türkiye, dünyanın en çok talep gören ülkelerinden birisi haline geldi. Projemizde bizimle işbirliği yapan İnegöl Şubesi sahibi Hakan beye çok teşekkür ediyorum" dedi.

GİRİŞİMCİ İŞYERİ

Estetik International İnegöl Şubesinin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir ise İnegöl şubesi için yaklaşık 3 aydır çalışmaların devam ettiğini ifade ederek,

"Merkezimizi bizlere kazandırmak için 1 aydır gece gündüz çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şuanda bu işyerinde çalışacak yeni personel arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum.

Bu işyerinin açılışında KOSGEB Müdürlüğümüzün genç girişimci desteği olanakları kullanıldı. İTSO'nun genç girişimcilik kursuna katılarak başarılı olan kızım Cansu Özdemir'in sertifika almasıyla İnegöl'ümüzde açılan örnek bir girişimci işyeridir" diye konuştu.

İNEGÖL'E DEĞER KATACAK

Yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Böyle bir merkezin açılıyor olması ilçemize değer katacak.

Bu merkez daha güzel, daha anlayışlı, daha estetik ve daha modern bir şekilde hayata hazırlanmak isteyen insanlara bir fırsat sunacak" dedi.

İNSANLARIN GENETİĞİNDE VAR

Kaymakam Ali Akça da, Güzel gözükme arzusunun, güzelleşme ve zarif görünme isteğinin insanların genetiğinde olduğunu aktararak,

"Bu genetik miras ilk insanlardan beri günümüze kadar nesilden nesile aktarılarak geliyor. İlçemizde de 7'ncisi açılan bir müesseseyi insanlarımıza hizmet olarak sunuyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tesisin sahiplerine ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası kurdele kesimiyle merkezin açılışı yapıldı.