İnegöl'de bir halk otobüsünün arkasına asılan reklam, ülke gündeminde de büyük ilgi gördü ve en çok konuşulan konu oldu. Reklamda;'Faizi terk edin! Yok eğer böyle yapmazsanız, Allah'a ve Peygamberine savaş açtığınızı bilin...(Bakara 279)' Ayetine yer verilmişti.

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma! İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

HERKES O'NU MERAK ETMİŞTİ

Herkesin dikkatini çeken reklamın kim tarafından verildiği merak konusu idi. O reklamı veren kişi ortaya çıktı. İnegöl'deki bir mobilya firmasında çalışan 25 yaşındaki Ahmet Özcan reklamı kendi maaşıyla yaptırdığı belirlendi.

TEBLİĞ GÖREVİNİ YAPTI

"Bu fikir aklıma sosyal medya aracığıyla geldi" diyen Özcan yaptığı açıklamada;

"Böyle bir planım vardı. Allah'ın izniyle nasip oldu yaptık. Kendi imkanımla yaptım. Sosyal medyada konuşuldu. Amacım zaten buydu insanlara ulaşmaktı. Hedefim Allahın rızası için sadece tebliğ etmek. Başka da hedefim veya her hangi bir amacım yok."

"Destek olursa yıllar boyunca bu reklamı yapmak istiyorum. Destek olmasa da kendi imkanımla farklı ayetler hadisler vermeye devam edeceğim. Herkes üzerine düşenini yapsın. Az çok fark etmez. Ahir zamandayız inşallah tebliğ ederek kardeşlerimizi kurtaracağız" diye konuştu.