RAKİP FENERBAHÇE

Bursa'nın Efeler ligindeki tem temsilcisi İnegöl Belediyespor Pazar günü kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti.

MAÇ 16 ARALIK PAZAR SAAT:16.00'DA

Salon sporlarına olan ilginin artmasına vesile olan parkenin prensleri, dün akşam müthiş bir deri dönüşle deplasmanda Ziraat Bankasını 3-2 yenmesinden sonra, ligin 11. Haftasında Fenerbahçe'yi İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda konuk edecek. 16 Aralık Pazar günü saat 16.00'da kritik bir maça çıkacak Belediyespor Voleybol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

"BİZİM YEGANE AMACIMIZ SALON SPORLARINA OLAN İLGİYİ DAHA DA ARTTIRMAK"

Belediyespor Voleybol takımının oynayacağı zorlu Fenerbahçe maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban; "Belediyespor bu sezon iki zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi'nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise gelişim takımımız İnegöl Belediyespor tamamı altyapıdan oluşan kadrosuyla mücadele ediyor. Temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Takımlarımızın kendi liglerinde zorlu rakipler karşısında her geçen gün daha da artan bir performans göstereceklerine inancımız tam. Yönetiminden, oyuncusuna ve teknik ekibine kadar Belediyespor her şeyin en güzelini hak ediyor. Uzun soluklu bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz" dedi.

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Sezonun 10.haftasında dün akşam mutlak galibiyet parolası ile çıktığımız maçta deplasmanda ligin lokomotif takımlarından Ziraat Bankası'nı yenmeyi başardıklarını belirten Taban, "Müthiş bir geri dönüşe imza atarak 2-0'dan maçı 3-2'ye getirmeyi başardık. Oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum. Moral ve motivasyonumuzu bir kat daha yukarı taşıyacak bu sonuç ileriki haftalar için bizlere itici bir unsur oldu" diye konuştu.

FENERBAHÇE'Yİ ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ

Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının pazar günü saat 16.00'da Fenerbahçe'yi konuk edeceğini ifade eden Taban, "Şimdi dünkü maçı hemen unutup Pazar günü Fenerbahçe ile kendi sahamızda oynayacağımız maça kilitlendik. Kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Rakibimiz Fenerbahçe'yi İlk yarının son maçında seyircimizin de desteği ile İnegöl'den eli boş göndermek istiyoruz. Her geçen gün ivme kazanan bir performansımız var. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir grafik çizeceğimize inancımız tam. Rakibimiz Fenerbahçe derbi niteliği taşıyan maçta kendi sahasında Galatasaray'a mağlup oldu. Rakibimiz bu maçın telafisini yapmak için sahaya çıkacak. İki takım içinde zor bir maç olacak. Ligin ilk yarısının sonuna geldik ve telafisi olmayan maçlara çıktığımızın farkındayız. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Fenerbahçe'ye geçit vermek istemiyoruz İnegöl'den eli boş göndermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

Taban son olarak; "Pazar günü oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.