İnegöl Belediyesi'nin bu yıl 31'incisini düzenlediği Uluslararası Kültür Sanat Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festival kapsamında Perşembe akşamı Kültür Park içerisinde bulunan Açık Hava Gösteri Merkezinde (AGM) Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Konserde İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ile TRT sanatçısı Bekir Ünlüataer sahne alarak İnegöllülere sanat dolu bir gece yaşattı.

İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu konseriyle başlayan programda, şef Diler Yalaza yönetimindeki koro birbirinden güzel eserleri İnegöllüler için seslendirdi. Koro ve solo eserlerin yer aldığı konserde, AGM'yi dolduran vatandaşlar keyifli dakikalar yaşadı. Koronun seslendirdiği eserlere vatandaşlar da eşlik ederken, AGM'de coşku adeta tavan yaptı.

Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır? Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır?

Koronun ardından gecenin solisti TRT sanatçısı Bekir Ünlüataer sahneye çıktı. Sanat müziğinin eşsiz eserlerini sunan sanatçı, adeta AGM'yi dolduran vatandaşların kulaklarının pasını sildi. Ünlüataer'e konser sonunda İnegöl Belediyesi meclis üyesi Süleyman Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.