Cezaevinden yeni çıktı, sevgilisinin canı sıkılınca yine cezaevine girdi Cezaevinden yeni çıktı, sevgilisinin canı sıkılınca yine cezaevine girdi

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Alınan bilgiye göre, 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan Nilüfer Özel Eğitim Kurumları'nda çalıştığı tespit edilen 59 öğretmene yönelik operasyon yapıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; Bursa merkezli İnegöl, Mudanya, Yenişehir, Mustafakemalpaşa ile İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

27 ÖĞRETMEN HER YERDE ARANIYOR

'FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak, 6415 sayılı terörizmin finansmanının önlenmesine dair kanuna muhalefet etmek' suçlarından haklarında gözaltı kararı çıkartılan 59 öğretmenden 32'si yakalanarak gözaltına alınırken, haklarında yakalama kararı bulunan 27 öğretmen ise her yerde aranıyor.

BYLOCK KULLANICISI ÇIKTILAR

Şüphelilerin tamamının örgütün haberleşme aracı olan ByLock programını kullandıkları tespit edilirken, şüphelilerin bir kısmının örgüt içerisinde atamaya tabi personel olduğu belirlendi, bir kısmının ise Fethullah Gülen'in verdiği talimatlara uyarak Bank Asya'yı kurtarmak için para yatırdığı belirlendi.

13 KADIN ÖĞRETMEN ADLİYEDE

Şüphelilerden 13 kadın öğretmen, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.