Modifiyeli araçlar, İnegöl Belediyesi'nin İnegöl Modifiye Severler Grubu işbirliğinde düzenlediği İnegöl Tuning Fest Modifiye Araç Fuarında Pazar günü ilçe halkıyla buluştu. Modifiye tutkunlarını bir araya getiren fuarda 250'ye yakın lüks modifiyeli araç görücüye çıktı. İlçe halkının da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte motosikletlerden otomobillere, TIR'lardan farklı modellerdeki lüks otomobillere kadar birçok modifiyeli araç yer alıyor.

KORTEJLE START ALDI

Modifiye severleri bir araya getiren fuar, 11.00'de İnegöl Belediyesi önünden yapılan protokol açılışı ve devamında Kültürparka kadar gerçekleştirilen kortejle start aldı. Kortejde araçlar Belediye önünden Atatürk Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı istikametini izleyerek okullar bölgesinden Kültür Park içerisindeki fuar alanına giriş yaptı. Yol boyunca fuar alanında araçlara ilgi yoğun oldu.

DANS İPTAL ETTİRDİ

İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler

Fuar alanında dikkat çekici modifiyelerle hazırlanmış araçlar modifiye tutkunları tarafından ilgiyle incelenirken, erken saatlerden itibaren vatandaşlar da alana akın etmeye başladı. Fakat öğle saatlerinde fuar alanında bir bayanın uygunsuz kıyafetlerle yaptığı dans sonrası belediye etkinliği iptal etme kararı aldı.

AKTAŞ SOSYAL MEDYADA AÇIKLADI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş iptal kararıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı; "Özel bir kuruluş tarafından İnegöl'de düzenlenen 'Modifiye Tuning Fuarı' sırasında, kamuya açık alanda toplumumuzun gelenek ve göreneklerine aykırı bir gösteri yapılması nedeniyle, Belediyemizce yapılan yer tahsisi iptal edilerek organizasyon sonlanmıştır. Bu tür çirkinliklere asla izin verilmeyecektir"