MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri, fuara katılan firmalara katılım belgesi takdim etti.

HEM YURTİÇİ HEM YURTDIŞI ZİYARETÇİLERİ

Belge dağıtımının ardından konuşan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, "37.'ncisini düzenlemiş olduğumuz fuarımızın sonuna geldik. katılımcı firmalarımıza katılım belgelerini takdim ediyoruz. Allah'a şükürler olsun fuarımız başladığı günden itibaren kazasız belasız bir şekilde sonuçlanıyor. Açılış gününden itibaren ziyaretçilerimiz yurtiçi yurtdışından yoğun bir şekilde fuarımızı gezdiler. Gezmeye de devam ediyorlar. Fuarımızı başarılı bir şekilde atlatacağız inşallah" dedi.

ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ

İlk kez Mart ayında fuar düzenlediklerini anımsatan Uğurdağ; "Mart ayında ilk kez düzenlememize rağmen fuarımız şölen havasında geçti. Ziyaretçilerimiz hem fuarı hemde İnegöl'de mobilya merkezlerini ve işyerlerini geziyorlar. Bu fuarda da görüyoruz ki; sadece fuara katılan firmalar değil bütün İnegöl'deki bütün mobilya sektörü bu fuarda istifade ediyor. Diğer sektörlerde dolaylı olarak gelir elde ediyorlar. Tarihin Mart ayına alınması da olumlu tepkilere neden oldu. Hava şartlarının da elverişli olması olumlu etkiledi" şeklinde konuştu.

İnternet medyası ilan gelirleriyle daha güçlü İnternet medyası ilan gelirleriyle daha güçlü

GEZMEYE DEĞİL ALIŞVERİŞE

Yavuz Uğurdağ, fuar katılımcılarının tepkilerini de şöyle özetledi: "Her gün katılımcılarıyla fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle bu sene itibariyle ziyaretçi sayımızda ciddi bir artış sağladık. Özellikle katılımcılarımız; gelen ziyaretçiler gezmeye değil ürünü beğendiklerinde alışveriş yapıyorlar dediler. Katılımcılarımız memnunlar"