MESAJLARINI HALI SAHA MAÇINDA VERDİ

Çektiği videolarla ülke gündemine gelen Milletvekili adayı Fikret Bayram, yine çok konuşulacak bir video hazırladı. Bu kez mesajlarını halı saha maçında veren Bayram'a İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ile partililer de eşlik etti. Seçmenlere mesaj vermek amacıyla çekilen videoda, Fikret Bayram'ın attığı 2 gol ile Saadet maçı galip bitiriyor. Fikret Bayram, maç esnasında rakip takımın taraftarlarını da kendi saflarına çekmeyi başarıyor.

24 Haziran Türkiye Kupası Final Karşılaşması sonrası Bayram yaptığı açıklamada;

"Memleketimin güzel insanları; siyasette kavganın sporda kavganın hatta yemek programlarında bile kavganın olduğu bir dönemde Saadet Partisinden Bursa Milletvekili Adayı olmak nasip oldu. Gerginliğin her ortamda arttığı bir dönemde farklı çalışmalara imza atarak hem mesajımızı vermeye hem de insanımızın yüzünü tebessüm ettirmeye çalıştık."

TÜM DÜNYAYA BARIŞ VE HUZURU GETİREBİLECEK OLAN BİR TOPLULUK

CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

"Ancak takdir edersiniz ki Arakanda insanlar evleriyle birlikte yakılırken, Doğu Türkistan'da kardeşlerimize hayat zindan edilirken Müslüman coğrafyalarında kardeş kardeşi katlederken sanılmasın ki biz sabah akşam gülüyoruz. Ama biliyor ve inanıyoruz ki bu topraklar ve bu memleketin insanı tüm dünyaya barış ve huzuru getirebilecek olan bir topluluktur."

"Bundan dolayı siyonist İsrail'in de, kapitalist Amerika'nın da, sömürgeci Avrupa'nın da düşman okları üzerimize çevrilmiştir. Bu baskının sonuçları olarak; her an sınır boylarında nöbet tutan Mehmetçiğimizden bir şehit haberi daha geleceği endişesi yaşarken acaba bugün yine uyuşturucuya gencecik bir fidanımızı kurban verdik mi diye düşünürken. Faiz batağından dolayı evini geçindirmekte acziyeti düşmüş bir vatandaşımız girdiği bunalım sonucu intihar etti mi korkusu yaşarken, Nasıl yeni bir Türkiye ve yeni bir dünya kurabiliriz."

HER ŞEYİMİZİ FEDA ETMEYE DEVAM

"Bizler milli görüş hareketinin bir mensubu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Saadet Partisi çatısı altında şahısların değil ilkelerin mücadelesini vermeye devam edeceğiz. Tüm baskı ve yıldırma hareketlerine, Tüm iftira ve hakaretlere rağmen bu topraklar için her şeyimizi feda etmeye devam edeceğiz."

"Ne yapalım? Ümmetin evlatları ateşe atılırken İbrahim olmaktan mı vazgeçelim? Müslümanlar kan ağlarken Selahaddin olmaktan mı vazgeçelim? Ülkemin bütün fabrikaları özelleştirme adı altında satılıyorken milli görüşten mi vazgeçelim? Bütün kaynaklarımız sömürülürken, faiz belasından medet umulurken, tarım ve hayvancılık yapılamayacak hale getirilirken adil bir düzen kurmaktan mı vazgeçelim."

HEDEFİMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

"Hayır komiklik yapacağız. Gerekirse kapı kapı dolaşıp yalvaracağız. Bize en ağır kelimeleri kullananlara tebessüm edeceğiz. Ama ne olursa olsun yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz." diye konuştu.