Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

Oto galericiler sitesi sosyal tesisiler toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü kongrede, 35 üyenin 32'si hazır bulundu.

Oto galericiler sitesi esnafı ve üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kongrede, kullanılan 32 oyun 22'sini alan Serhat Erezsert yeni başkan olarak seçildi.

SİTEMİZİN SORUNLARIYLA İLGİLENECEĞİZ

Kongrede başkan olarak seçilen Erezsert yaptığı teşekkür konuşmasında Galericiler sitesinin aranılan bir yer olması adına çalışacaklarını kaydederek;

"Oto Galericiler Sitesi olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu kongrenin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Sitemizde birlik beraberlik içinde gerçekleştirmiş olduğumuz bu kongreyle şahsımı başkanlığa layık gören tüm üyelerime teşekkür ederim. Sitemizde 35 üyemiz mevcut, şu andan itibaren tüm üyelerimizin sorunlarıyla dertleriyle ilgilenmek üzere göreve geldik. İnşallah tüm üyelerimizin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacağız.

ARANILAN YER OALCAĞIZ

Sitemizin aranılan, sıklıkla uğranılan ve ticaretin en üst düzeyde olumlu olarak yukarı seviyede hareket ettiği bir yer olması adına gayret göstereceğim. Tekrardan tüm üyelerimi ve katılan misafirlerimize geldikleri için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

YENİ YÖNETİM

Gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçilen Serhat Erezsert in yönetim kurulu Sinan Aydın, Özcan Kıyar ve denetleme üyesi Murat Çamdere olarak belirlendi.