GURUR VE HEYECEN

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Garnizon Komutanlığı'nı Okul Müdürü Kadir Doğanlar ve Sınıf Öğretmeni Ceyda Durak eşliğinde ziyaret eden Sinanbey İlkokulu öğrencileri Hatice Naz Doğan ve Ali Köse, Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz tarafından karşılandı.

Garnizon Komutanlığı makamına oturan 4-B Sınıfı öğrencisi Ali Köse, bu makamda bulunmaktan çok heyecanlandığını ve gurur duyduğunu belirterek Garnizon Komutanına teşekkür etti.

HALKIN YANINDA

Sinanbey İlkokulu 4-A Sınıfı öğrencisi Hatice Naz Doğan ise oturduğu Garnizon Komutanlığı makamında;

"Bu makamda olsaydım İnegöl'deki askerlerin moral seviyelerini yükseltmek için askerlere aileleri ile birlikte eğlenebilecekleri bir gece düzenlemek isterdim" dedi. Ayrıca ilkokul öğrencilerinin askerleri sadece savaşan insanlar olarak bildiklerini fakat askerlerin savaştan başka birçok konuda deprem, yangın, sel ve bulaşıcı hastalıklar gibi afetlerde halkın yardımında bulunduğunu buraya gelmeden araştırmalarım sonucu öğrendiğini, bu konuda ilkokul öğrencilerine askerlerin yaptığı bu gibi etkinliklerin tanıtılması içim eğitim verilmesinin iyi olacağını söyledi.

Garnizon Komutanı Kerim Kazanasmaz, bu konuya duyarlılığından dolayı öğrenciyi takdir ettiğini ve bu konuda gerekenlerin yapılması için çalışmalar yapacağını söyledi.

GURUR DUYDUK

Ziyaret sonunda Garnizon Komutanı Kazanasmaz, öğrencilere hediyelerini vererek öğrencilerin ziyaretinden memnun olduğunu ve istedikleri zaman ziyarette bulunabileceklerini söyledi.

Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu

Okul Müdürü Kadir Doğanlar ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde yapılan bu etkinliğin öğrenciler için çok anlamlı ve gurur verici olduğunu, bu etkinliğin okulumuza verilmesinden çok memnun olduğunu belitti. Garnizon Komutanına gösterdiği ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.