Alınan bilgiye göre, Bursa'dan İnegöl'e gelmek için Kudret Boralı'nın kullandığı 16 T 0446 plakalı taksiye binen kişi, Şehitler Mahallesi mevkiinde taksi şoförünün başına silah dayayıp telefonu ile parası gasp etti.

Olayın ardından şüpheli kaçarken, taksi şoförü durumu jandarmaya bildirdi.

UZUN ZAMANDIR ARANIYORDU

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, taksi şoförünün verdiği bilgiler doğrultusunda gaspçıyı aramaya başladı ancak uzun aramalar sonucunda şüpheli bulunamadı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Geçtiğimiz Haziran ayında yaşanan olayın ardından taksi sürücüsünün parası ile telefonunu gasp eden şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsın yakalanması için özel bir ekip kurdu.

YÜZLERCE KAMERA İLE ARAÇ İNCELENDİ

Bursa il merkezi ile İnegöl arasındaki 40 kilometrelik alan içerisinde 1 ay boyunca yüzlerce kamera ile aracın incelemesini yapan ekipler, şüphelinin kimliğini gaspçının kimliğini tespit etti.

BURSA'DA YAKAYI ELE VERDİ

Daha önce de yağma başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunan şüpheli M.G. (29) jandarma ekiplerinin yaptığı operasyon sonucunda Gürsu ilçesinde ailesiyle birlikte yaşadığı evde yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Karakola götürülen şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gaspçı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gasp edilen taksici ise başarılı çalışma yaparak kendisini gasp eden şahsı bulan jandarmaya teşekkür etti.