Karamehmet Petrol'de yapılan protokole İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri ile Karamehmet Petrol firma sahibi Semih Gülerer katılım gösterdi.

YÜZDE 5-10 İNDİRİM FIRSATI

Toplantı esnasında bir konuşma yapan İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş,

"İnegöl Gazeteciler Derneği olarak İnegöl'ün markası haline gelen Karamehmet Petrol ile yaptığımız protokol sonucunda üyelerimize akaryakıtta yüzde 5 indirim imkanı sağlandı.

Günün her saatinde yakın alımında yüzde 5, oto hizmetlerinde ise yüzde 10 indirimimiz var. Bize bu fırsatı sağlayan Karamehmet Petrol firma sahibi Semih Gülerer'e teşekkür ederiz" dedi.

KALİTELİ HİZMETİN ADRESİ

Karamehmet Petrol firma sahibi Semih Gülerer ise,

Türkiye, Euro Bazında Asgari Ücret Artışına Rağmen Avrupa'da Düşük Sıralarda Türkiye, Euro Bazında Asgari Ücret Artışına Rağmen Avrupa'da Düşük Sıralarda

"Bugün İnegöl Gazeteciler Derneği ile protokol imzalamak için bir araya geldik. Dernek yönetimi ve üyelerine yönelik akaryakıtta yüzde 5, oto hizmetlerinde ise yüzde 10 indirim uygulamak üzere protokol imzalıyoruz.

Boya koruma, yağ filtre değişimi, lastik satış, iç-dış yıkama gibi hizmetlerde yüzde 10 indirim sunacağın. Değerli basın mensuplarımıza bizi tercih ettikleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" şeklinde konuştu.