YENİ MÜDÜRLER
Toplum Sağlığı Merkezi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne, Ocak ayında yapılan atamalar sonucunda, bu görevlere gelen Dr. Furkan Zeybel ile Dr. Merve Aksungur, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.
İlçe Sağlık Şube Müdürü Engin Akyol'un da katıldığı ziyarette iki genç müdür Başkan Aktaş ile bir projeleri hakkında da istişarelerde bulundu.
HEYECANLARI BİZLERİ MUTLU ETTİ
Aslen İnegöllü olan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra ilk görev yeri de İnegöl olan Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Furkan Zeybel ile İnegöl'de KETEM sorumlu hekimi iken asaleten İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Merve Aksungur'a görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, genç ve heyecanlı yüzleri bu makamlarda görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.
Henüz 24 yaşında olan Furkan Zeybel'in aslen İnegöllü olduğuna da dikkat çeken Aktaş,
"Kendileri nezaket gösterip hem tanışmak hem de bir projeleri hakkında istişare etmek amacıyla bugün bizleri ziyarete geldiler. İnegöl'ün faydasına olan her çalışmada olduğu gibi kendilerine bu önemli projede de destek vereceğimizi ifade ettik.
Ayrıca genç idarecilerin böyle heyecanlı ve istekli olmaları, projeler üretmeleri, şehri sahiplenmeleri de bizleri mutlu etti. Kendilerine yeni görevlerinde ve hayatlarının geri kalanında başarılar diliyorum" dedi.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Furkan Zeybel, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Merve Aksungur ve İlçe Sağlık Şube Müdürü Engin Akyol da Başkan Aktaş'a gösterdiği ilgi ve yaklaşımından dolayı teşekkürlerini sundular.

Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra... Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra...