İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız" İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız"
Gençlergücü’nde transfer çalışmaları sürüyor. Mavi Siyahlılar, Tavşanlı Linyitspor’un sağ kanat oyuncusu Berat İnan ile anlaştı.

ANKARAGÜCÜ A-2’DE OYNADI
Genel Kaptan Hüseyin Tubadan yaptığı açıklamada: “Yeni sezonda yeni kadro ile Bölgesel Amatör Ligde söz sahibi olmak adına oluşturmayı planladığımız kadroyu emin adımlarla ilerleyerek oluşturuyoruz. Bu doğrultuda futbola Arabayatağı takımında başlayan daha sonra 3 sezon Ankaragücü A/2 ve 1 sezonda Tavşanlı Linyit Sporda sağ kanat oyuncusu olarak forma giyen 1995 doğumlu genç Berat İnan kardeşimizi yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda kulübümüze faydalı olacağını düşünerek transfer etmiş bulunuyoruz. Yapılan bu transferin camiamıza ve futbolcu kardeşimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

ARABAYATAĞINDA FUTBOLA BAŞLADI
Berat İnan ise imza töreninde sonra şunları söyledi: “Türk Futboluna birçok değeri kazandıran Arabayatağı kulübünde futbola başladım. Sonrasında Ankaragücü takımına transfer oldum ve 3 sezon burada A-2 takımında yer aldım. Ankaragücü takımında yaşanan kriz nedeni ile geçtiğimiz sezonun devre arasında Tavşanlı Linyit spor kulübüne transfer oldum.”

“Yeni sezonla birlikte İnegöl Gençler Gücünden gelen teklifi değerlendirerek kabul ettim. Bölgesel Amatör Lig’de hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum inşallah çok çalışarak kulübümün hedefi doğrultusunda başarılı olmak ve katkıda bulunmak istiyorum”

AYKUT VE TOBBY İLE YENİDEN ANLAŞILDI
Öte yandan Gençlergücü, iç transferde Aykut ve Tobby ile yeniden anlaştı. Genel Kaptan Tubadan, konuya ilişkin: “Geçen sezon takımımızın ligde kalmasında emeği olan Aykut ve Tobby ile yeniden anlaşmak istiyorduk. Kendileri ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmış olduk her iki sporcumuza ve kulübümüze bu transferlerin hayırlı olmasını diliyoruz. Kendileri ile yakın bir zamanda imza töreni düzenleyerek spor kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Tubadan BAL ligi katılım evraklarını tamamlayarak T.F.F’ye gönderdiklerini ve grup ile fikstür çekimini beklediklerini sözlerine ekledi.