Maçı değerlendiren Gençlergücü Teknik sorumlusu Yunus Memiş şunları söyledi: "Zor bir takıma karşı iyi bir oyun ortaya koyduk. Demirtaş takımı kaliteli oyuncu grubuna sahip bu yıl BAL ligi hedefi koymuş tecrübeli ekiplerden bir tanesi.Transfer dönemini hareketli geçirdiler. Mücadele gücümüz geçen hafta olduğu gibi bu haftada iyi seviyede idi. Heyecanı yüksek bir müsabaka oldu. Oyun kurmalarına ve pozisyona girmelerine engel olmayı başardık.

Duran toplarda hata yapmamaya çalıştık. Rakibimize varlığımızı hissettirdik ve zaman zaman pozisyona girerek rakip üzerinde mental olar akta baskı kurduk. Maçtan önce teknik ekip olarak hiçbir takımdan çekincemiz olmadığını ve sahada tüm benliğimizle mücadele ederek puan veya puanlar alacağımızı belirttik. Yakaladığımız birkaç net pozisyon vardı. Bir topumuzda direkten döndü. Bunları değerlendirebilseydik 3 puan alabilirdik. 42. dakika da kalecimiz Melih penaltı çıkardı. İkinci haftada toplanan 4 puan bizim için beklenen hedeflerdendi. Her hafta üstüne koyarak devam etmek istiyoruz. Puan ve puanlar aldıkça ekip olarak özgüvenimiz artacak. Teknik kadromuzu ve oyuncularımızı kutluyorum. "

GENÇ OYUNCULARIMIZ GÜVEN VERDİ

" Yeni bir takım kurduk ve genç oyuncularımızla beraber tecrübeli oyuncularımız iyi bir uyum yakaladı. Sakat ve cezalı oyuncularımızdan bu hafta yararlanamadık. Son 20 dakika da 3 genç oyuncumuza şans verdik ve bizi mahcup etmediler. Bu puan mücadelesinde katkıları yadsınamaz. Onlar çalıştıkça fırsat geldiğinde değerlendirecekler ve kadromuzun değişmez oyuncuları olacaklar. Bu uzun maratonda her oyuncumuzun katkı yapması gerekir. Umarım bu çizgide devam ederler. "

Bursaspor'a Şok Ceza! Bursaspor'a Şok Ceza!

BU HAFTA RAKİP YENİCE

" 3. Hafta Yenice spor ile karşılaşacağız. Yenicespor çekirdek kadrosunu hemen hemen korumayı başardı. İki takımda kazanmak için sahaya her şeyini ortaya koyacaktır. 2 haftada 2 puan çıkardılar. Ama bu kötü bir takım olduklarını göstermez. Ligin başlarında bu kayıpları her takım yaşayabilir. Bu haftaları az hasarla geçip zirvede yer almak istiyoruz. Biz her maçımıza final gözüyle bakıyoruz. Her puanın çok önemli olduğu maçları oynayacağız. Grupta her takım birbirinden puan alabilir.İnegöllü futbolseverlere centilmence ve güzel futbol izletmek istiyoruz.Umarım kazanarak yolumuza devam ederiz."