ANLAŞMA SAĞLADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ.

Konu ile ilgili Basın Sözcüsü Uğur BAYRAM yaptığı açıklamasında ;

"2018/2019 Amatör Futbol sezonu için Kadro oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda Kulübümüzün formasını giyen geçtiğimiz sezon ise Doğan spor takımında futbol oynayan Özkan ŞİMŞEK ile yeni sezon için anlaşmış bulunuyoruz. Öncelikle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda futbolcu kardeşimizle anlaşma sağladığımız için mutluyuz.

Kardeşimizden bu sezon beklentimiz fazla kendisi de son derece istekli ve bizlere faydalı olacağına inancımız var.Kendisinden olan beklentilerimizi boşa çıkarmayacağını düşünüyoruz.Yapılan bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor,kardeşimize başarılar diliyorum.

Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor

2015/2016 SEZONUNDA GENÇLER GÜCÜ SPOR KULÜBÜNDE İDİ

Özkan ŞİMŞEK ise yaptığı açıklamasında;

"2015/2016 Sezonunda Gençler Gücü Spor Kulübünde forma giymiştim.Ancak uyum sorunu sebebi ile takımımıza beklentileri yönünde katkı sağlayamadım.Ancak yeni sezon için yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu geçti ve anlaşma sağladık.

Antrenmanların başlaması ile beraber çok çalışıp beklentilere olumlu yönde cevap vereceğime inancım tamdır.Bana güvenen ve transferimin gerçekleştirmesinde emeği olan Yönetim Kurulumuza ve Erol ARSLAN hocama çok teşekkür ediyorum."