İMZALAR ATILDI

Gençler Gücü Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Başkan Ayhan ÇAMLIDAĞ ve yönetim kurulu üyesi Kamuran Balkan hazır bulundu.

Başkan Çamlıdağ imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada:

"20187/2019 Sezonu için Kulübümüzün A Takımını arzu ettiğimiz hedefe götürecek kadroyu oluşturabilmek için Transfer Komitemiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

İNEGÖLSPOR ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Transfer Listemizde bulunan İnegöl Spor patentli 1995 doğumlu Stoper Burak Ay ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz.

Yapmış olduğumuz transfer ile Stoper Bölgemize tecrübeli bir ismi dahil ettik. Burak AY kardeşimiz 7 yıl İnegöl Spor alt yapısında futbol oynadıktan sonra 2013/2014 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de bizimle beraberdi.

EĞİTİMİNİ TAMAMLAYIP GELDİ

Sonrasında eğitimi nedeni ile İnegöl den ayrıldı ve 4 sezon Bigadiç Belediye Spor takımında futbol yaşamını sürdürdü. 4 yıl sonra tekrar İnegöl'e dönmesi sebebi ile yapmış olduğumuz görüşmede teklifimizi kabul ederek yeniden Gençler Gücü formasını giyen kardeşimize aramıza hoş geldin diyoruz." Dedi.

TANIDIĞIM EKİP

Burak AY ise yaptığı açıklamasında:

"Yeni sezonda İnegöl Gençler Gücü Spor kulübü ile anlaştığım için mutluyum. Kadro da daha önceden birlikte oynadığım ve tanıştığım bir birinden kıymetli arkadaşlarım var iyi bir ekip oluyoruz.

Antrenmanlar başladığında çok çalışarak en kısa sürede kaynaşma ve arkadaşlık ortamı geliştirmeyi ve bizlerden beklentisi olan Gençler Gücü Camiasını memnun etmeyi amaçlıyoruz. Yapılan bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" diyerek sözlerini tamamladı.