SORULARI YANITLAYIP SOHBET ETTİ

Belediye Başkanı Alper Taban, her yaştan bireye erişme adına farklı mecralarda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Taban, bu kapsamda özellikle gençlere ulaşabilmek adına milyonlarca kullanıcısı olan popüler sosyal medya uygulaması Instagram üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi.Belediye Başkanı Alper Taban, ilk kez uyguladığı instagram üzerinden canlı yayını Oylat'tan gerçekleştirdi. Başka bir program için Oylat'ta bulunan Taban, burada Çağlayan Otel lobisinde sosyal medya üzerinden vatandaşların karşısına çıktı. Yapılan yayınla vatandaşlarla birebir sohbet etme imkanı bulan Taban, gelen soruları yanıtlayıp talep ve önerilere ilişkin de notlar aldı. Canlı yayın uygulamasına başta gençler olmak üzere vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Anlık izlenme oranlarının 300'leri bulduğu canlı yayın 1 saat sürdü.

Uygun fiyatlı POCO C61 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı Uygun fiyatlı POCO C61 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

TABAN, GENÇLERİN DAVETİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Canlı yayın sırasında İnegöl'de arkadaşlarıyla kafede oturan bir genç, "Başkanım çay içmeye bekliyoruz" şeklinde davette bulundu. Başkan Taban, canlı yayının ardından gençleri bulundukları kafede ziyaret etti. Bir süre gençlerle sohbet eden Taban, instagram üzerinden ilk kez yaptıkları canlı yayınlara da ara ara devam edileceğini duyurdu.