YENİ DÜNYA VAKFI'NDAN ZİYARET
Yeni Dünya Vakfı Bursa Şube Başkanı Tahsin Kara, beraberindeki Vakıf yöneticileriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.
Dün gerçekleşen ziyarette Vakfın faaliyetlerine ilişkin istişareler yapıldı.
GENÇLERİN EĞİTİMİ İÇİN ÇABA HARCIYORUZ
Ziyaret sırasında konuşan Yeni Dünya Vakfı Bursa Şube Başkanı Tahsin Kara, Yeni Dünya Vakfı hakkında bilgi verip çalışmalarını Başkan Aktaş ile paylaştı.
Vakfın Bursa Şubesi'nin kısa bir süre önce açıldığını hatırlatan Kara,
"Dünyanın geleceği ve özellikle de ülkemizin geleceği gençlere emanet edilecektir. Biz de geleceğin gençlerinin olduğu bugünlerde, şehrimizde, bu gençlerimizin eğitilmesi ve düşüncelerinin zenginleştirilmesi konusunda çaba sarf ediyoruz.
Artık zamanın ruhunu yakalayacak iletişim dilinin oluşturulması gerekiyor. Bu vakıf aracılığıyla bir nebze de olsa buna katkı sağlayabilirsek kendimizi huzurlu hissedeceğiz" dedi.
GENÇLERE YÖNELİK HER ÇALIŞMANIN DESTEKÇİSİYİZ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Yeni Dünya Vakfı yöneticilerine hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı konuşmasında gençlere yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti. Aktaş,
"Yeni Dünya Vakfı'nın Bursa Şubesi Nisan ayı içerisinde hizmete girmişti. Kendileri sağ olsunlar bugün hem tanışmak hem de vakıf faaliyetlerini istişare etmek üzere bizleri ziyarete geldiler.
Özellikle gençlere yönelik çalışmaları olan bir vakıf. Geleceğimiz olan çocuklarımıza, gençlerimize yönelik yapılacak her türlü faaliyette bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vereceğimizi kendilerine ilettik.
Bu anlamda vakfın çalışmalarını önemli buluyoruz. Ben tekrar kendilerine ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?