Basın Yayın Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, basın yayın kuruluşlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler için geldiği İnegöl'de, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı da ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette İnegöl Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Bayhan'da hazır bulundu.

YEREL BASININ SORUNLARI TAKİP EDİLİYOR

Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı

İnegöl'deki kurum ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a da bir nezaket ziyareti gerçekleştirmek istediğini dile getiren Ali Fuad Gölbaşı, yerel medyanın problem ve sorunlarını çözmek için kurulan Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğü'nün, bu alanda önemli çalışmalara imza attığını kaydetti. Gölbaşı, Başkan Aktaş'a da kendisini kabul edip vakit ayırdığı için teşekkür etti.

İNEGÖL MEDYASI GÜÇLÜ

Başbakanlık Basın Yayın Ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı'nı ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Alinur Aktaş ise:

"İnegöl'ümüzde güçlü bir yerel medya var. Bu anlamda Müdür Beyin ve ekibinin çalışmaları ilçemiz açısından da büyük önem arz ediyoruz. Ben kendilerine nezaket gösterip bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Aktaş, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı'na ziyareti anısına İNESMEK kursiyerlerinin yaptığı ve üzerinde Esmaül Hüsna'nın bulunduğu rölyef bir tablo hediye etti.