Daha önce köpek ve tilkinin düşerek yaşam mücadelesi verdiği gölet inşaatında bu kez iki tilki mahsur kaldı. İnşaat çalışması devam eden Dipsizgöl Göleti'ne düşen ve aç kaldıkları için ölmek üzere olan iki tilki, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gölet çevresinde gezmeye çıkan iki genç durumu fark etti. Tilkilerin mahsur kaldığını gören gençler durumu İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine harekete geçerek ekipler, yolun dik ve patika olması nedeniyle araçlarını bırakıp yaklaşık bir kilometre yürüdükten sonra inşaat alanına ulaştılar. Gölet içerisine inen ekipler, mahsur kalan iki tilkiyi güçlükle yakaladılar.

Tilkileri filelerle yakalayan ekipler, bu kez de dik ve zeminine membran naylon serildiği için oldukça kaygan olan gölet içerisinden çıkmak için büyük çaba sarf ettiler. Filelerdeki tilkilerle birlikte gölet içerisinden çıkan ekipler, tilkileri tedavinin ardında doğaya saldılar.
Aynı ekip bir ay önce de aynı gölet inşaatına düşen bir tilkiyi kurtarmışlardı.