AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı Mahalle Başkanları Toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Teşkilat Başkanı Ali Toprak ve mahalle başkanları katıldı.

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, "Mahalle başkanlarımız arasında göreve yeni başlayan arkadaşlarımızın da katılımı ile toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Yeni dönem bizim için uzun soluklu olacak.

Yeni dönem ile ilgili yol haritasını belirledik. Bu kapsamda canla başla mücadele edip, elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN GÖNÜLLERİNE DOKUNACAĞIZ

Yeni dönemde vatandaşlar sık sık sıcak temas içinde olacaklarını ve talepleri bizatihi vatandaşlardan dinleyeceklerini belirten Ersan, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

"Vatandaşlarımızla daha sıcak temasta bulunacağız. Mahalle başkanlarımızın da bu konuya hassasiyetle eğileceğinden eminim. Bu dönemde vatandaşlarla daha sık bir araya gelerek, talepleri birinci ağızdan dinleyeceğiz.

Çok iyi bir yönetim anlayışı kendi başına bir şey ifade etmiyor. İyi bir yönetim anlayışının içinde vatandaşlarımızın gönüllerine dokunacağız" dedi.

DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR

Son olarak ABD tarafından Kudüs'ün İsrail başkenti olarak ilan edilmesinin ardından, özellikle Türkiye'nin buna karşı çıktığını ve BM'nin de ABD'nin aldığı kararı onaylamadığını belirten Ersan,

"Bildiğiniz gibi ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail Başkenti olarak ilan etmesinin ardından, ülkemizin önderliğinde tepkiler çığ gibi büyümüştü. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; çok iyi teknolojiye ve paraya sahip olanlar güçlü değildir. Haklı olanlar güçlüdür.

Geldiğimiz noktada Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dünya alınan bu karara tepki göstermiştir. Bu da gösteriyor ki dünya 5'ten büyüktür" dedi.

TÜRKİYE İSLAM COĞRAFYASININ LİDERLİĞİNİ YAPIYOR

Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı

İslam ülkelerini bir araya getirerek, Doğu Kudüs'ün Özgür Filistin Devleti'nin başkenti olarak ilan edildiğini hatırlatan Ersan, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı:

"Ülkemiz sadece yurt içinde değil, yurt dışında da sıcak temaslarını sürdürüyor. İslam ülkelerinde yaşanan zulümlere ve dış mihraklara karşı ülkemizin sağlam duruşu, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir.

Bu coğrafyada İslam ülkelerinin liderliğini üstlenen bir Türkiye var. Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı hepimiz çok iyi biliyor ve görüyoruz"