90 AİLEYE DAĞITILACAK
Okul Müdürü Yazdan Taşdemir, hazırlanan yardım kolilerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi. Yardım kampanyasının öğretmenlerin öncülüğünde başlatıldığını aktaran Taşdemir, "Ramazan ayının yaklaşması ile Türk insanında artan yardımlaşma duygusu bu kez kendisini Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde gösterdi. Lisede görev yapan bir grup öğretmenin öncülüğünde tüm öğrencilerin katılabilecekleri bir yardım kampanyası düzenlendi."


YARDIMSEVERLER GİZLİ KALACAK
"Ramazan kolisinde bulunması gereken erzak listesi önceden hazırlandı. Organizasyonu gerçekleştiren öğretmenler hem erzakların getirilmesinde hem de yardım verilecek kişilerin belirlenmesinde tam bir gizlilik kuralını, uyguladılar. Yardım verilecek öğrencilerin listesi büyük bir gizlilikle hazırlandı. Eksik erzakların tamamlanması için tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak öğretmenlerden parasal destek alındı ve kalan eksikler tamamlandı."
20 ÇEŞİT ERZAK
"Beklenenin çok üstünde bir katılımın gerçekleştiği bu kampanya, hedeflenen miktarın da üstünde tam 90 koliye ulaştı. 20 çeşit erzakın bulunduğu kolilerde bir aileye bir ay boyunca yetebilecek her türlü kuru bakliyat, çay, şeker, yağ gibi ürünler konuldu. Kampanya yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızdan da büyük destek gördü" dedi.
HAYIRDA YARIŞIN
Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise "Milletimiz dinine, örfüne, adetine sahip ve saygılı millettir. Dinimizin emirleri arasında yardımlaşma da vardır. İyilikte hayırda yarışmanın dinimizin emri olduğunu insanlarımız bilerek hareket ediyorlar. Ramazan ayında hayır kapıları daha da fazla açılır. Erdemli tavırlarından dolayı öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı