Huzurevi'ne gerçekleşen ziyarette Hadim Alışveriş Merkezleri İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Gürel ve Müşteri Temsilcisi Melike İçen, Huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi.

Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Hadim çalışanları, yaşlılara çeşitli hediyeler takdim etti.

Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

YAŞLILARIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Hadim olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini belirten Hadim Alışveriş Merkezleri İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Gürel,

"18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Hadim Alışveriş Merkezleri olarak, Huzurevimizi ziyaret ettik. Yaşlılarımızla beraber sohbet ettik, onların dertlerini dinledik.

Hadim Alışveriş Merkezleri olarak çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz. Yaşlılarımız bizim için değerli. Yarın bizlerde yaşlanacağız. Bu tür ziyaretleri yılda 3-4 güne sığdırmamak lazım.

Kendimize bunu bir felsefe olarak görüp, bu şekilde davranmamız gerekiyor. Her birey bu şekilde düşünürse, bu tür organizasyonlar daha da fazla büyür" şeklinde konuştu.