Adalet Yürüyüşünün 23 gündür sürdüğünü aktaran Başkan Demir şöyle konuştu;

"Değerli İnegöl halkı ''Adalet Mülkün Temelidir' sözüyle adaletin olmadığı yerde devletin kapsayıcı, bütünleştirici güven duyulan olma duygusu zayıflar. Adaletin olmadığı yerde, herkes kendi adaletini uygular. O zaman da hukukun üstünlüğü değil üstünlerin hukuku geçerli olur ki, diktatörlük, otoriterlik ve faşist yönetimler oluşur."

HERKES İÇİN ADALET DİYE YÜRÜYORUZ

"Bizler herkes için adalet diye yürüyoruz. Bir gün herkese adalet gerekeceği bilinciyle yürüyoruz. Demokratik ülkelerde uygulanan; anayasamızca da güvence altına alınmış olan haklarımızı kullanıyoruz. Bu hakkı, kullanmak için kimseden izin almadık almayız. Hiç kimsenin de lütfu değildir."

"Keşke her yurttaş yasalarımızın verdiği vatandaşlık haklarını özgürce kullanabilse. Kamu görevlileri ve siyasiler de kanunların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle hareket etse. Kışkırtıcı söylem ve ifadeler de bulunmasa. Adalet bir gün herkese lazım olacak."

ARAÇ KALDIRILACAK

9 Temmuz'da düzenlenecek Büyük İstanbul buluşmasına katılacaklarını bildiren Demir, "Büyük İstanbul buluşması için İnegöl olarak bizler katkı sunup, düşüncelerimizi özgürce ifade etme ve adaletsizlikleri protesto hakkımızı kullanacağız."

"Yürüyüş ve mitinge katılmak isteyenler 7 Temmuz saat 16.00'ya kadar CHP İlçe Başkanlığına isimlerini yazdırabilirler. Araçlarımız 9 Temmuz Pazar günü saat 09.00'da hareket edecektir. İnsan haklarını, demokrasiyi özgürlüğü savunmak, kendi haklarını bilmek ve kullanmaktan aynı hakları başkaları için de isteyip savunmaktan geçer. Hak-hukuk-adalet için yürüyoruz. Haklıyız ve kazanacağız" dedi.

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir