2 YENİ TIR YOLA ÇIKACAK

Hayrat Vakfı tarafından şu zamana kadar toplamda 12 yardım TIR'ı gıda malzemeleri, kışlık elbise, battaniye, kömür ve yatak olmak üzere Suriyelilerin ihtiyaçlarına katkı sağlamak üzere bölgeye gönderilmişti. Son olarak da 4 TIR yakacak malzeme (kömür) bölgeye gönderildi. Ayrıca yeni 2 TIR battaniye ve kışlık elbise için hazırlıklar sürüyor.

TEŞEKKÜR ETTİ

TIR'ların uğurlama törenine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, yapılan yardımlardan dolayı teşekkürlerini ifade etti.

YARDIM TIRLARI OLUŞTURULUYOR

İYİ Parti’de üst düzey istifa! İYİ Parti’de üst düzey istifa!

Hayrat Vakfı İnegöl Temsilcisi Sabrihan Alemdar ise Hayrat Vakfı ve Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak zulmün başlangıcından itibaren oradaki Suriyeli kardeşlerine uzanan bir el olmayı sürdürme çabası ve gayretinde olduklarını ifade etti. Alemdar, bu zamana kadar Türkiye toplamında 1100 yardım TIR'ının gönderildiğini ve 730 yardım TIR'ının ise hazırlıklarının yapıldığını belirterek; Hayrat Vakfı Hayrat İnsani Yardım Derneği ve Rehber-Der olarak bu hizmetin yapılmasında vesile olan İnegöl Belediyesi Tüm Hayrat Vakfı ve Rehber- Der gönüllülerine sivil toplum kuruluşlarına emeği geçen kurum ve kuruluşlara, hayırseverlere teşekkürlerini ifade ettiler. İlçe Müftüsü Kazım Güzel'in dualarıyla da yardım TIR'ları yola çıktı.