Büyükşehir yasasıyla birlikte kırsal bölgelerde de yatırım yapma imkanı elde eden İnegöl Belediyesi, 2014 yılından bu yana bu alanda da önemli çalışmalara imza atıyor.

'Şehrin merkezinde ne varsa kırsalda da olacak' sloganından hareketle son 4 yıldır kırsal mahallelerde başlayan değişim ve dönüşüm kapsamında, Hamamlı Mahallesi'ndeki gençlerin talebi üzerine İnegöl Belediyesi buradaki futbol sahasında da bir düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinin ardından, mahalle gençleri Perşembe günü Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Cemaati'nden Atıldı

SAHALARI YENİLENDİ

Mahalle Muhtarı Recep Ötünmek'in de katıldığı ziyaret, Başkanlık makamında gerçekleştirildi. Mahalle gençleri, Başkan Taban'a çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinin sebebinden söz eden gençler, Hamamlı Futbol Sahasının düzensiz ve kullanışa elverişli olmadığı gerekçesi ile İnegöl Belediyesi'nden sahayla ilgili talepte bulunduklarını ifade etti.

Bunun üzerine İnegöl Belediyesi'nin sahayı revize ederek yenilediğini kaydeden gençler, hem saha için teşekkür etmek hem de Başkan Alper Taban'a yeni görevinde başarılar dilemek üzere ziyaret etmek istediklerini dile getirdiler.

HALKIMIZIN TALEPLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Belediye Başkanı Alper Taban, Muhtar Ötünmek ve gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "İnegöl Belediyesi olarak şehirde yaşayan tüm vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyor, onların sorunlarına en kısa sürede çözüm bulabilmenin mücadelesini veriyoruz.

Hamamlı Mahallemizin gençleri de bizlere futbol sahasının artık çok kullanışlı olmadığı ve bir düzenleme yapılması gerektiğini ifade etmişlerdi. Gençlerimizin spor aktiviteleriyle uğraşması, enerjilerini böyle olumlu alanlarda atmalarını bizler de arzu ediyoruz.

Bu talebi işleme alıp sahada yenilemeye gittik. Sağ olsunlar bugün de hem yeni görevimizde bizlere başarılar dilemek ve desteklerini belirtmek hem de teşekkür etmek için ziyarete geldiler. Ben de bu nazik düşünceleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.