HASTANE GİRİŞİNDE AÇILDI
El Sanatları öğretmeni Mukadder Seymen ile kursiyerlerin yaptığı eserlerin sergilendiği El Sanatları sergisi, hastane girişinde açıldı.
Protokol ile vatandaşların katıldığı sergi açılışında konuşan HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk sergisini Devlet Hastanesinde açtığını söyledi.

Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu


35 BİN KURSİYERE EĞİTİM HEDEFİ
Yıl boyunca 1300 kurs açarak toplam 35 bin kursiyere eğitim vermeyi hedeflediklerini aktaran Özdemir, "Şuanda 900 kurstayız ve 18 bin kursiyere ulaştık.
Halk Eğitim Merkezi olarak yaklaşık 100 alanda kurslar yapıyoruz ama Halk Eğitim Merkezlerinin geleneksel olarak yapmış olduğu kursların başında El Sanatları ve Giyim kursları gelmektedir. Merkez binamızın dışında yaklaşık 60 merkezde, 80 öğretmen ile bu kurslarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.
YAŞAYAN VE YAŞATAN HASTANE
İnegöl Devlet Hastanesi yöneticisi Hayrettin Göçmen ise İnegöl Devlet Hastanesinin anne bebek ve engelli dostu hastane unvanlarına sahip olduğu aktardı.
Sosyal hastane olduklarını ifade eden Göçmen,
"Yaşayan ve yaşatan hastaneyiz. İnsanların sağlıklarına kavuştukları yer olmaktan ziyade aynı zamanda bir hayatın yaşandığı bir hastane olmak için elimizden gelen çabayı harcıyoruz. Toplanma nedenimizden biride bu.
Burada çok güzel bir sergiye ev sahipliği yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bu tür organizasyonlar devam edecek" diye konuştu.
Konuşmaların ardından serginin açılışı kurdele kesimiyle yapıldı.