Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı

İnegöl Belediyesi, Hayriye Mahallesindeki köprünün tadilatını yaparak, yeni görünümüyle mahalle sakinlerinin kullanımına sundu. Köprüde gerçekleştirilen düzenlemeyi Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ve beraberindekiler yerinde inceledi.

İnceleme sonrası yapılan çalışma hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, "Bugün 95 kırsal mahallemizden biri olan Hayriye Mahallemizdeyiz. Bildiğiniz üzere geçen yaz, mahallemizin girişindeki köprünün ayaklarında selden dolayı kayma olmuştu. Köprünün ayaklarının sağlam bir şekilde olması için burada bir istinat duvarı yapılması elzemdi. Belediye olarak bizlerde burada gerekli görünen çalışmaları bugün itibariyle bitirerek köprümüzü yeni görünümüyle mahalle sakinlerinin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde köprüyü kullanma imkanına kavuşacaklar" şeklinde konuştu.