4 MAHALLE TAKIMI KATILIYOR
Uzun yıllardır İnegöl Belediyesinin düzenlediği çoğu turnuvaya katılan ve aldığı derecelerle adını duyuran Hayriyeli voleybolcular, farklı bir etkinliğe imza attı.
Komite Başkanı Özden Suvat yaptığı açıklamada;
"Hayriye'de voleybol çok eskiden beri sevilen, oynanan bir spordur. Yaklaşık 20 yıldır İnegöl'deki birçok turnuvaya katıldık. Hatta geçen sene turnuvada 3 ayrı takımımız oldu.
Gençlerle birlikte yaptığımız bu farklı etkinlik köye ayrı bir hava getirdi. Belkide Bursa'da bir köyde yapılan ilk voleybol turnuvasıdır. Turnuvaya 4 farklı mahalleden 4 takım katıldı.
3 HAFTA SÜRECEK
Üç hafta sürecek maçlarda üst forma giymek zorunlu olup maçlarda ikisi çizgi hakemi olmak üzere 3 hakem görev almaktadır. Bu turnuva ile iki amacımız oldu. Birincisi yapılacak voleybol turnuvasına hazırlıklı olmak, ikincisi de köyümüze fazla gelemeyen Hayriyelileri köye gelmelerini sağlamaktır.
GELENEKSEL HALE GELECEK
Bu turnuvayı geleneksel haline getirmek istiyoruz. Desteklerinden dolayı Hayriye Mahalle Muhtarı Basri Yıldırım'a ve her etkinlikte çalışan, var olan köy gençlerimize teşekkür etmek isterim.
Maçlar cumartesi geceleri oynanıyor. Serin havada sporu yaşamak isteyenleri Hayriye Köyüne bekliyoruz" dedi.

Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı