Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli

RAMAZANIN SONA GELDİK
Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, yaptığı açıklamada;
"Rahmet, mağfiret ve günahlardan arınma ayı olan Ramazan ayının sonuna geldik. Bu ay aynı zamanda bolluk ve bereket ayı olarak topluma yansıdı. Ülkemizde ve mazlum coğrafyalar da gülen yüzler bizi de mutlu etti.
Açlık ve susuzluğun ne demek olduğunu en çokta oruç tutanlar bilir. Oruç, en çokta açları susuzları, mazlum ve mağdur tüm canlıları anlamak ve empati yapmaktır"
RAMAZAN AYINDA ÇEKİLDİ
"Çektiğimiz fotoğraflar, İnegöl'de belediye tarafından hayvanlar için yapılan suluk ve yemlik fotoğrafları. Ve maalesef bu görüntüler Ramazan ayında çekildi. Unutmayalım ki tüm canlılar insanoğluna emanettir.
Bu görüntüler insanoğlunun yaşadığı hiç bir kente yakışmıyor. Yapmak çok önemlidir ama korumak daha önemlidir. Toplum olarak, insanlara da hayvanlara da çevreye de saygılı olduğumuz ve onların yaşam haklarına hürmet ve saygı gösterdiğimiz zaman ülkemiz de dünyamızda güzelleşecektir"
SORUMLU VE DUYARLI OLALIM
"Kent Konseyi olarak Bayram mesajımızda İnegöllü hemşerilerimize şunu söylemek istiyoruz.
İnsan onuruna saygılı, çevreye ve tüm canlılara karşı daha sorumlu ve duyarlı olmak dileğiyle Ramazan Bayramınız mübarek olsun" dedi.