Akşemsettin İlkokulu 4-A sınıfı öğretmeni Gülcihan Yılmaz Sarı rehberliğinde, dondurucu soğuklarda açlık problemi yaşayan hayvanlar için öğrenciler, evlerinde hazırladıkları makarnaları sokakta yedirdiler.

Gülcihan Yılmaz Sarı bu projeyle öğrencilerde merhamet, duyarlılık ve hayvan sevgisini kazandırmayı amaçladıklarını bu kapsamda evlerde hazırladıkları bu yiyeceği hayvanlarla paylaştıklarını söyledi.

HAYVANLARI ÇOK SEVİYORUZ

Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı

Öğrencilerden Yiğit Hamza Yılmaz ise sınıf olarak hayvanları çok sevdiklerini bu dondurucu soğuklarda onların yemek bulmakta zorluk çektiklerini gördüklerini ve bu duruma çok üzüldüklerini onlara yardım edebilmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini, bu çalışmayı yaparken çok zevk aldıklarını söyledi.

TEMEL DEĞERLERİ ÖĞRETMELİYİZ

Oku-Aile Birliği Başkanı Habibe Bali de öğrencilerin bu tür projelerin içinde olmalarının velileri sevindirdiğini çünkü bu projeler sayesinde çocuklar temel değerlerimizi yaşayarak öğreniyorlar dedi.

ÇEVREYE DUYARLI BİREYLER

Okul Müdürü Ahmet Demir bu projeyi gerçekleştiren öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiğini; çünkü eğitimin asıl amaçlarından birinin de çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.