HAYVAN HASTANESİ

Son derece modern bir teknolojiyle donatılan ve adeta bir hayvan hastanesi şeklini alan Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinin açılışıyla birlikte eski barınakta bulunan hayvanların nakilleri yapıldı.

MUHTEŞEM BİR TESİS

Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezini ziyaret eden Kent konseyi başkanı Haydar CERRAH şu ifadeleri kullandı:

Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar

" Hayvan barınağının temel atma töreninde biz de vardık. Doğrusu bu kadar muhteşem bir tesis olacağını düşünmemiştim.

Bizim ülkemizde maalesef bir çok proje 5-10 yıllık planlamaya göre yapılır. Ama burası 50-100 yıllık bir proje olmuş. Bu mükemmel tesis karşısında Hayretler içinde kaldım doğrusu.

ÖRNEK BİR BARINAK

Bir çok il ve ilçelerdeki hayvan barınaklarını gezdik ama emin olun ki böyle teferruatlı, hem tıbbi malzemesi çok hem de görsel acıdan mükemmel bir parkı andıran hayvan barınağı görmedim.

İnegöl deki hayvanlar gerçekten çok şanslı.Ben , bu konuya duyarlı kurum ve kişilerin mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini maddi ve manevi destek olmamız gerektiğine inanıyorum.

BAŞKAN AKTAŞ BAŞLATMIŞTI

Bu Hayvan barınağı projesini başlatan Bursa Büyük Şehir belediye başkanı Sayın Alinur Aktaş'a, projeyi bitiren İnegöl Belediye başkanı Sayın Alper Taban 'a huzurlarınız da bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca hayvan barınağında büyük bir özveri ile çalışan görevlilere de teşekkür ediyorum" dedi.