Maçın ardından Münür Kanar yaptığı açıklamada;

"Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada 3 puan aldık. Burada üzüldüğüm nokta; taraftarımızın sahaya çakmak atması oldu. Daha önce iki kez ihtar almıştık.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

Bugünde tahmin ediyorum 10 bin TL gibi bir ceza gelecek. Taraftarımız şuna inansın; her gün para bulmaya çalışıyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz."

TARAFTARIMIZA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

"Taraftarımızın 2-0 öndeyken sahaya çakmak atması çok yanlıştır. İnşallah para cezası ile bu iş hallolur. Bizim taraftarımıza çok ihtiyacımız var.

Saha kapama cezası gelirse nasıl oynarız. Önde oynadığımız karşılaşmada rakip oyuncunun yaptığına karşılık taşkınlık çıkması anlaşılabilir değildir. Bizde savunmamızı yapacağız ama bu savunmadan bir şey çıkacağını sanmıyorum."

SAKİN OLMALIYIZ

"Bizimde kızdığımız şeyler oluyor ama hiç bir zaman hakem hakkında bir başkası hakkında bir şey söylemedim. Önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Hedefimiz Play-off dedik, bu sözden sonra biz Play-offu bırakmak istemiyoruz.

Önümüzde Afyon maçı var. Bununla ilgi çalışma yapacağız. Bu yüzden taraftarımız biraz sakin olsun tahrik olmasınlar, galeyana gelmesinler taraftarımızdan bir tek bunu istiyorum. Centilmence takımlarını desteklesinler. Taraftarımız bu konuda biraz daha dikkatli olursa sevinirim" dedi.