Çocukların ve gençlerin huzurlu bir ortamda eğitim öğretime devam etmesine yönelik tedbirlerini arttıran İlçe Jandarma Komutanlığı, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber öğrencilerin can ve mal güvenliğini tehdit edebilecek her türlü olumsuzluğa karşı tedbir alıyor.

SERVİSLER DENETLENDİ

Güvenli ve huzurlu eğitim ortamının sağlanması amacı ile Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü girişinde genel uygulama yapıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan motosiklet timi, asayiş timi ile trafik timinin katıldığı uygulamada öğrenci taşımacılığı yapan servis araçları, toplu taşıma ile özel araçlar denetimden geçti.

Uygulamada, kampusa öğrenci getirip götüren servis araçlarını tek tek durduran ekipler, trafik ve tescil belgesi, sigorta, emniyet kemeri, öğrenci sayısı, öğrenci dışında yolcu olup olmadığı gibi hususları kontrol etti.

UYGULAMALAR SÜRECEK

Uygulamada, eksiklikleri bulunan araçlara ceza yazılırken, jandarma yetkilileri okulların çevresinde güvenli ve huzurlu eğitim ortamının sağlanması amacı ile uygulamaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı