Her şeye yemin edenler, çok yemin edenler, yemininden dönenler, dikkat! Her şeye yemin edenler, çok yemin edenler, yemininden dönenler, dikkat!

Huzur Mahallesi Kuran Kursu yöneticisi Meral Coşgun, Kuran-ı Kerim öğreticileri Meral Çiçek, Nazife İşçi ve öğrencileri büyük bir coşku ile mevlit kandili programı icra etti. Mevlit kandili programına İlçe Müftüsü Kazım Güzel ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin de katılırken; Mevlit Kandilinin Huzur mahallesinde yapılan en büyük program olması sebebiyle vatandaşların yoğun ilgisine sebep oldu.

BU KIYIM SONA ERSİN

Huzur Mahallesi Kız Kuran Kursu Yöneticisi Meral Coşgun, yaptığı konuşmada; "Kutlu Peygamber Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) in 1445 inci doğum yılını kutluyoruz. Bu kutlu günde bütün İslam Aleminin Mevlit Kandilini de kutluyor Müslümanlara uygulanan bu kıyımın bir an önce durması için dua ediyoruz. Mahallemizde de Allahın izniyle öğrencilerimizle birlikte kandil programlarını icra ediyoruz. Bu özel dini günlerimizi vatandaşlarımıza daha yoğun duygularla yaşatacağız. Sizlerin huzurunda bize destek veren herkese ve öğrencilerime teşekkür ederim" dedi.