Kişiye ve mekana özel tasarlanan ve ayarlanabilen mobilyalar evleri ve işyerlerini süslemeye başladı.



Butik üretime dayalı bu yeni sistem kısa sürede yoğun ilgi görüyor. İç mimari süreci yürüten firmalar, inşaat firmaları, müteahhitler, hastane, otel projeleri ve devlet kurumlarının ihtiyaç duyduğu sabit ve hareketli özel ölçü mobilya ihtiyaçları hızla artarak devam ediyor.




Özellikle yaşam alanlarında beğenilen tarz mobilyayı kullanıcılar dilerlerse kendileri tasarlayabiliyor özel ölçü ve isteklerine göre ürettirebiliyor,dilerlerse profesyonel anlamda butik mobilya üretimi yapan atölyelerden tasarım ve üretim desteği alabiliyorlar.



Artan bu yeni trend ile ile ilgili faaliyetleri ve hangi alanlarda hizmet verdiğini İnegöl'de üretimini sürdüren Legno Dekor ( İç Mekan Mobilya Tasarım Uygulama ) kurucularına sorduk.

Çilek Mobilya, Ar-Ge Ve Tasarım Gücüyle Sektöre Yön Vermeye Devam Ediyor Çilek Mobilya, Ar-Ge Ve Tasarım Gücüyle Sektöre Yön Vermeye Devam Ediyor

Legno Dekor kurucularından Metin İlhan, yeni üretim konseptini şöyle anlattı: "Legno Dekor olarak biz kişiye özel mutfak dolabı, vestiyer, banyo dolabı, yemek odası, yatak odası, TV ünitesi, çalışma odası, çocuk ve bebek odası, lambri vb. gibi ürünlerin üretimini sağlıyoruz. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kişi ve kurumlara özel projelerimiz ile birçok alanda üretim yapmaktayız. Her mekanın kendine özel bir tasarımı vardır. İç mimarlarla, inşaat firmaları, müteahhitler ile görüşerek; en uygun ölçü, renk ve kombinasyonlarla doğru mobilyayı seçmek için birlikte çalışmayı amaçlıyoruz"



Firma kurucularından Besim Çelik'de "Mobilya sektöründe Legno Dekor olarak yer alıyoruz. Herkes için farklı mobilya tasarlayarak kişiye özel ürünler üretme hayalimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Müşterilerimizin beğendiği tasarımları, kendi çizdikleri ürünleri, olmasını istedikleri mobilyalar konusunda deneyimli ekibimiz ile hizmet veriyoruz. Yani artık müşterilerimiz var olanı değil hayal ettiğini, hayallerine ve ihtiyaçlarına yönelik tasarladıkları mobilyalarını üretiyoruz.Diledikleri tasarımları yada ihtiyaçlarına cevap verebilecek tasarımları üreterek yaşam alanlarında kullanılabilir mobilyalar üretiyoruz. Mobilya çeşitleri arasında ev ve ofisleri için her türlü tasarımlara yer veriyoruz. Masalar, dolaplar, komodinler, gibi ahşabın içinde olduğu her türlü çalışmanın içinde yer alıyoruz. Özet olarak müşterilerimizin kaliteli ürünler kullanmasını ve kendilerine ait tasarımlardan oluşan mobilyalara sahip olmasını istiyoruz" diyerek özel üretim mobilya konseptinin çalışma alanlarını aktardı.



Mahmudiye Mahallesi Sanayi Caddesi No:55 İnegöl / Bursa
Legno Dekor : 05356757962 - 05356094258
[email protected]