İGİAD tarafından düzenlenen ve kendi alanında marka isimlerin konuşmacı konuğu olarak katıldığı 'Tecrübe Alıyoruz' isimli programın konuğu Erbakan Malkoç.

BAŞARI HİKAYESİNDEN DERS ALACAĞIZ

Malkoç'un başarı hikayesinin adeta ders niteliğinde olduğunu söyleyen Dernek başkanı Hakan Özdemir,

"Kendisi ülkemizin yetiştirdiği ve sanki Türk'ün azmiyle neler yapabileceğinin bir örneği. 1992 yılında kurduğu dizayn vip bugün 20 yıllık tecrübesi ve 100'ün üzerinde profesyonel kadrosuyla sektörünün öncüsü konumunda bulunuyor."

2024 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurban ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatı 2024 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurban ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatı

ONU DÜNYA TANIYOR

"Erbakan Malkoç'un yaptığı çalışmalar sadece ülke içinde değil Avrupa ve Amerika kıtasında da ödüller aldı. Bundan dolayı öncelikle markalaşmanın önemi de bir kez daha ortaya çıkıyor. Bu açıdan bakıldığında malkoç'un başarısını fazla anlatmaya gerek yok dalında kendini ispatlamış bir işadamı.

HERKES DAVETLİ

Erbakan Malkoç, Çarşamba günü (bugün) önce İnegöl Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda saat 14.00'te genç arkadaşlarla buluşacak ve onlara tecrübelerinden bazı kesitler anlatarak bilgi alışverişinde bulunacak."

"Aynı gün saat 20.00'de Ticaret Sanayi Odası Konferans Salonunda sürecek. Tüm ilçe halkını düzenleyeceğimiz bu buluşmaya davet ediyorum. Ayrıca önümüzdeki günlerde İGİAD olarak bazı programlar ile ilçe halkına sürprizler yapacağız.

DEVAMI GELECEK

Amacımız İnegöl'ün sosyal ekonomik ve kültürel anlamda bazı durumlarını ele almak ve katkı koymak bunun içinde çalışmalarımız aralıksız sürecek." diye konuştu.