19. MEZUNİYET İFTARI

İnegöl İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği (İHMED-ÖNDER) bu sene 19. Mezuniyet İftarını düzenliyor. Bu konuda açıklama yapan dernek başkanı Ahmet Taştan şunları söyledi:

Değerli İmam Hatip Camiası, Bu sene 19. Mezuniyet İftarımız, Mayıs ayının 19'unda, saat 19.00 da Gözde Kır Bahçesinde icra edeceğiz. Tüm mezun ve mensuplarımız, gönüldaşlarımız davetlidir. Evvelen bunu söylemiş olayım. Mübarek ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Rabbim herkesin yaptığı tüm ibadetleri kabul etsin. Bu mübarek ramazan ayının başladığı günlerde zalim İsrail'in zulmünü bir kez daha canımız yanarak izledik. İmam Hatipliler olarak duruşuz nettir. Tüm Müslümanların ve mazlum insanların yanındayız.

İMAM HATİP KARDEŞLİĞİMİZ VAR

Bizim bir İmam Hatip duruşumuz ve İmam Hatip şuurumuz, bir İmam Hatip kardeşliğimiz vardır. Bu milletin tarihsel kodlarında İmam Hatibin inancı yatar. Biz liseli yıllarda aynı okulda, aynı sıralarda okuyan gençler olarak bu sene bir kez daha toplanıyoruz. Belki de bu kaynaşma bu kardeşlik diğer okullarda bu kadar samimi değildir.

AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı

Şunu çok iyi biliyoruz ki İmam Hatipli bir Cumhurbaşkanının yönetiminde ülkeye daha çok hizmet etmek bizlere düşer. Bu meseleyi dava diye omuzladık. "

"Tüm Dostlarımızı davet ediyoruz iftarımıza." Diyen Başkan Taştan: "Bu sene Mezun Dönemlerarasında Geleneksel 5. futbol turnuvamızda ilk üç takıma kupa töreni yapacağız. Buradan bu senenin şampiyonu olan 87 Mezunlarını tebrik ediyorum.

İkinci olan en genç 2001 mezunlarına; üçüncü olan, 95 Mezunlarına teşekkür ederim. İlk turnuvamızı rahmetli Hikmet Şahin Hocamız için, 2. Turnuvamızı rahmetli Sami Koparan Hocamız için yapmıştık Bu sene de Saygıdeğer İlk Müdürümüz Nusret Vardar Hocamız için tertip ettik.

GÖZDE KIR BAHÇESİNDE

Ayrıca iftar programında ezgileriyle gönlümüzü kulağımızı mest edecek Grup Sancaktar'ı davet ettik İstanbul'dan. Bun gençler içimizden yetişen İnegöllü gençler çok kaliteli bir müzik çıkardılar.

Her şeyden önemlisi belki yıllardır görmediğimiz dostlarımızdan biri ile karşılaşabilineceğimiz bir ortam olacak. Diğer işlerimiz ve iftarlarımız bir akşamlık erteleyip cumartesi akşamı GÖZDE KIR BAHÇESİNDE buluşmaya davet ediyorum." Diyerek sözlerine son verdi.