İNEGÖL'DEN DÜNYAYA UZANAN BAŞARI ÖYKÜSÜ

İnegöl'den dünyaya uzanan başarı öyküsüyle gurur duyduklarını dile getiren
Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı;

"Uzun soluklu bir emeğin karşılığını aldığımız bu dönemde, çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürerek ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyoruz"dedi.

HEM İHRACATTA HEM DE TASARIMDA ÖDÜL

En çok ihracat yapan, en fazla tasarım tescili alan İnegöl mobilya markalarının ödüllendirildiği İnegöl'ün Yıldızları Programı kapsamında Weltew Home iki dalda birden ödüllendirildi.

Altın Ne Kadar? 18 Nisan Güncel Altın Fiyatları Altın Ne Kadar? 18 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Mobilya sektörünün kalbinin attığı İnegöl'de İMOS (İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği) tarafından bu sene 4.'sü düzenlenen programda;9 milyon 15 bin 236 dolarlık ihracat rakamıylaWeltew Home, hem ihracat alanındaödüle hem de 39 tescilli tasarımıylaTasarım Tescili Ödülü'nesahip oldu.

WELTEW HOME; 2018 yılında yenilediği kurumsal imajını franchise şubelerine de uygulayarak tüketicilerine yepyeni konsepti ile ulaşmayı sürdürüyor. WeltewHome'un İnegöl'de 45 bini kapalı olmak üzere 90 bin metrekarelik fabrikası da bulunuyor. Tam otomatik robotlarla faaliyet gösteren fabrikada, 60'ı beyaz yakalı olmak üzere toplam 410 çalışan istihdam ediliyor.

Weltew Home mağazalarında; yatak odaları, yemek odaları ve oturma gruplarının yanı sıra genç odası takımları, yaylı yataklar, baza ve başlıklar, sehpa, lambader gibi aksesuar çeşitleri ile halı çeşitleri de satışa sunuluyor. Weltew Home, yenilenen görsel kimliği ile birlikte tüm kullanıcılarını 2018 koleksiyonlarıyla tanıştırmak üzere mağazalarına bekliyor.