Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kanun Hükmünde kararname ile FETÖ ile bağlantısı olduğu iddiası ile kapatılan daha sonra yapılan incelemelerde FETÖ ile hiçbir bağlantısının olmadığı tespit edilen İhtiyaç Akademi kursu tekrardan eğitim faaliyetlerine başladı.
ASILSIZ İHBAR
İhtiyaç Akademi Kurucusu Enver Öztürk'ün yaptığı yazılı açıklamada "Asılsız bir ihbara dayanarak haksız yere kapatılan kurumumuz 24 Ağustos 2016 tarihi itibarıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında açılmıştır. Öğrencilerimiz hiçbir şekilde mağdur edilmeyecektir. En ufak iddiaların bile telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurduğu şu dönemde haklılığımız yetkili makamlar tarafından da onaylanmış olup şahsımın ve kurumumun devletin ve milletin yanında yer aldığımız tasdiklenmiştir. Kamuoyuna duyurulur." İfadeleri yer aldı.
KAPATILAN KURUMLAR LİSTESİNDEN ÇIKARILDI
Daha önceden kapatılan kurumların listesinde yer alan İhtiyaç Akademi ile ilgili yazı, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı Kemal Şamlıoğlu imzalı yazı Bursa Valiliğine gönderildi. Gönderilen yazıda "Bakanlığımıza bağlı faaliyet göstermekte iken; ilgi(b) Bakan onayı ile kapatılmalarına karar verilen özel öğretim kurum ve kuruluşları ile özel öğrenci yurtları, ilgi (c) Bakan Onayı ile listeden çıkarılmıştır. İlgi (c) Bakan Onayı ile ekli listeden çıkarılan kurumlar hakkında gerekli işlemlerin yapılması hususunda gereğini rica ederim ifadeleri yer aldı."
EĞİTİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR
Eğitim faaliyetlerine Cuma Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi Tabakoğlu Pasajı No:16/1 devam eden İhtiyaç Akademi'ye 0224 777 01 12 iletişim numarasından ulaşabilirsiniz.

2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı